PMP: Radu Mihaiu este cel mai bun candidat pentru Sectorul 2!

Partidul Mișcarea Populară dorește să aducă la cunoștința bucureştenilor faptul că declaraţiile lui Marian Cătălin Militaru nu reprezintă poziția oficială a partidului nostru. Încă din ianuarie 2023 acesta a fost revocat din funcţia de preşedinte al PMP Sectorul 2, când funcţia de preşedinte a fost preluată de către Marian Bârgău. Prin urmare, PMP nu se identifică cu acțiunile și declarațiile lui, care sunt menite să servească doar intereselor pur personale ale acestuia.
Un singur lucru este clar: Marian Cătălin Militaru s-a predat PSD cu arme și muniţii, de foarte mult timp, trădând astfel valorile și principiile noastre politice. Ultimele sale declaraţii nu fac decât să confirme confuzia lui Marian Cătălin Militaru între responsabilitățile publice și interesele personale. Problemele sale din instanță nu ar trebui să interfereze cu activitatea politică și administrativă, iar folosirea platformei PMP pentru a-și rezolva aceste probleme este inacceptabilă.
Drept urmare, pentru diseminarea de minciuni în spaţiul public, în cursul zilei de astăzi, dl. Militaru va fi acţionat în instanţă. PMP va solicita daune morale de 1 milion Euro şi pentru dl. Militaru, dar şi pentru fiecare slugă care va împrăştia cu bună ştiinţă minciuni împotriva PMP şi a Dreptei Unite. Minciunile trebuie pedepsite!
Dreapta Unită merge mai departe, fără trădători.
În acest context, dorim să reafirmăm sprijinul PMP, parte din alianţa Dreapta Unită, pentru Radu Mihaiu la funcția de Primar al Sectorului 2. Nu este niciun dubiu că Radu Mihaiu este cel mai bun candidat şi că prin viziunea și dedicarea de care a dat dovadă până acum va continua procesul de transformare a Sectorul 2, alături de Marian Bârgău, preşedintele PMP S2.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.