Candidatul Alianței PSD-PNL, Rareș Hopincă, la Primăria Sectorului 2, la ieșirea de la urne: De mâine începem un nou capitol din viaţa Sectorului 2!

Sectorul 2 poate mai mult şi trebuie să se dezvolte mai bine, a declarat candidatul Alianţei electorale PSD – PNL la funcţia de primar al acestei zone administrativ-teritoriale, Rareş Hopincă.

„Am 39 de ani, sunt reprezentantul unei generaţii care vrea să îşi spună cuvântul, am şi experienţă şi cred eu că viitorul Sectorului 2 începe să arate din ce în ce mai bine. Împreună cu echipa noastră puternică vom avea grijă ca procesul electoral să fie corect şi neperturbat, astfel încât de mâine să spunem că începem un nou capitol din viaţa Sectorului 2”, a spus Rareş Hopincă, duminică, la ieşirea de la urne.

Printre cei care l-au însoţit pe Rareş Hopincă s-a numărat şi premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. Acesta a punctat că oamenii care încalcă legea vor răspunde, întrebat de jurnalişti referitor la faptul că sunt multe acuzaţii de la diverse partide referitoare la eventuale fraude ce s-ar fi comis.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.