Sebastian Burduja a votat pentru schimbare și pentru bucureștenii care vor mai mult de la Capitala României!

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, s-a prezentat la vot duminică, imediat după ora 9.30. Conform imaginilor transmite live pe pagina sa de Facebook, Burduja a venit pe motocicletă la secția de votare, fiind îmbrăcat lejer, în celebrul său tricou turcoaz – cu care s-a afișat pe parcursul întregii campanii electorale. Actualul ministru al Energiei a afișat un aer relaxat. Burduja a stat câteva minute la coadă pentru a vota, timp în care i-a salutat pe oameni și a vorbit cu ei.

Sebastian Burduja, a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat pentru viitor, pentru schimbare, pentru bucureşteni, care vor mai mult de la acest oraş.

„Îi chem pe toţi la vot, e un drept şi sunt convins că, la finalul aceste zile, vom avea cu toţii lucruri de sărbătorit şi surprize foarte plăcute pentru acest oraş şi oamenii lui minunaţi”, a afirmat Burduja, după ce a votat la o secţie organizată la Academia de Poliţie.

El a adăugat că are încredere în bucureşteni, i-a cunoscut pe mulţi dintre ei şi a simţit că îşi doresc „altceva”.

„Aceasta cred că e victoria acestei zile – speranţa din inima bucureştenilor. De mâine, ne apucăm de treabă – câştigăm şi luptăm în continuare”, a transmis Sebastian Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.