Cum să obțineți un împrumut aprobat fără verificare în biroul de Credit

Dacă datorăm bani unei bănci, atunci cu siguranță nu vom fi aprobați pentru un împrumut de la o altă bancă. Cum să rambursați datoria într-o astfel de situație nu este clar. Cineva decide să se ascundă de bănci, alții merg să ceară bani de la prieteni. În articolul nostru vă vom spune cum și unde să aplicați credit fara verificare in biroul de credit și rezolvați toate problemele acumulate, fie că sunt datorii către bancă, stat sau prieteni.

Opțiuni pentru primirea banilor fără cecuri

Dacă ați fost deja la bănci și prieteni și ați cerut să creșteți salariile la locul de muncă, dar ați fost refuzat peste tot, probabil că v-ați gândit să găsiți orice creditor online și să solicitați un împrumut fără a verifica cu un birou de credit cu vreun interes. Vă recomandăm să nu faceți acest lucru din mai multe motive:

 1. Există riscul de a întâlni creditori „negri” care pur și simplu vă vor fura datele pașaportului din chestionar și vă vor Pirata cardul bancar personal. În consecință, situația dvs. va deveni și mai dificilă și mai neplăcută.
 2. Ratele dobânzilor nejustificat de mari, care vă pot pune în aceeași poziție în viitor. Drept urmare, vă veți rezolva temporar problemele și apoi vă veți confrunta cu aceeași situație în care va trebui să rambursați o datorie uriașă unei instituții financiare.

Căutați doar un creditor online licențiat care este gata să emită un împrumut fără a verifica la un birou de credit la rata optimă a dobânzii.

Cum să găsiți o instituție financiară verificată

Este foarte simplu, trebuie doar să urmați aceste reguli simple:

 1. Verificați reputația creditorului. Examinați recenziile clienților care au solicitat deja un împrumut fără a verifica la un birou de credit și, de asemenea, consultați evaluările și evaluările pe site-uri web independente.
 2. Asigurați-vă că creditorul online este licențiat și autorizat să acorde împrumuturi fără a verifica la un birou de credit din țara dvs.
 3. Familiarizați-vă cu condițiile împrumutului, inclusiv rata dobânzii, condițiile de rambursare a împrumutului, penalitățile și alte aspecte importante care se referă direct la procesarea împrumutului fără a verifica la biroul de credit.
 4. Verificați ce documente și date personale sunt necesare pentru a examina cererea de împrumut. Asigurați-vă că procesul de aplicare este convenabil și transparent. Acordați atenție absenței taxelor ascunse, a taxelor de pe cardul dvs. în etapa de înregistrare și a impunerii abonamentelor plătite atunci când solicitați un împrumut fără a verifica la un birou de credit.
 5. Comparați ofertele diferiților creditori online și alegeți-l pe cel care se potrivește mai exact capacităților, cerințelor și planurilor dvs. de utilizare ulterioară a împrumutului fără a verifica la biroul de credit
 6. Citiți cu atenție contractul de împrumut fără a verifica cu atenție biroul de credit și puneți întrebări angajaților organizației financiare.
 7. Verificați dacă creditorul are o politică privind prelungirea perioadei de rambursare a împrumutului sau restructurarea plăților în caz de dificultăți financiare în plata împrumutului primit fără a verifica la biroul de credit
 8. Asigurați-vă că verificați securitatea site-ului web al creditorului și asigurați-vă că informațiile dvs. personale vor fi stocate și transmise numai în formă criptată.

În general, aflați cât mai multe informații posibil atunci când alegeți un creditor, chiar și în situațiile în care banii sunt necesari urgent. Acest lucru vă va permite să alegeți o organizație cu adevărat onestă pentru o cooperare pe termen lung și fructuoasă.

Cum să ocoliți sistemul de verificare a istoricului de credit

Uneori se întâmplă ca un împrumutat să fie obișnuit cu un anumit creditor online și să dorească să obțină un împrumut rapid fără a verifica cu un birou de credit de la el, dar se dovedește că o instituție financiară nu oferă împrumuturi de acest tip. Ce să fac? Puteți merge pentru o mică înșelăciune rezonabilă. În general, acest lucru nu poate fi numit o înșelăciune, mai degrabă un mic truc!

Ce trebuie să faceți pentru a solicita un împrumut fără a verifica la un birou de credit pe site-ul oricărei instituții financiare:

 1. Aflați evaluarea istoricului dvs. de credit, apoi solicitați un împrumut fără a verifica cu un birou de credit de la un alt creditor online și achitați datoriile curente, apoi istoricul dvs. de credit se va îmbunătăți și veți putea solicita un împrumut de la creditorul dvs. online, cu care sunteți obișnuit.
 2. Modificați detaliile chestionarului. Puteți confunda puțin algoritmii de verificare. De exemplu, atunci când solicitați un împrumut, puteți specifica nu cardul dvs., ci cardul soției dvs. sau al altor persoane foarte apropiate și, desigur, numai cu permisiunea lor. Atunci algoritmii nu vor putea calcula că tu ești cel care ia împrumutul, deoarece va exista deja un nume diferit pe card. Dar contractul este încă întocmit doar pentru dvs. Efectuarea unui contract de împrumut pentru o altă persoană este o infracțiune. Nu ar trebui să faci asta.
 3. Cea mai ușoară opțiune este să apelați personalul creditorului online și să încercați să explicați situația, să le cereți să facă o excepție și să emită un împrumut fără a verifica la biroul de credit. În schimb, vă puteți oferi să faceți publicitate unui creditor online pe rețelele de socializare, să invitați prieteni sau să participați la un nou program de loialitate care este foarte benefic pentru creditor.

Nimic nu este imposibil, folosiți doar sfaturi și recomandări dovedite!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.