Noi imagini cu lucrările efectuate de AKTOR pe tronsonul 3 sud al autostrăzii Bucureștiului, la aproape 70% progres!

Constructorul grec AKTOR și-a planificat să dea în circulație tronsonul de autostradă din sudul Bucureștiului A0 L3 la începutul toamnei, astfel încât mobilizarea pe șantierul său se menține la cote înalte.

Puteți urmări imagini recente aici. Imaginile din document sunt cu titlu ilustrativ.

Tronsonul A0 Sud Lot 3 are o lungime de 18 km, din care 15,465 km fac parte din Centura Sud, și 2,5 km din Centura de Nord, despărțite de autostrada A1 spre Pitești. Din lungimea totală de 18 km, AKTOR a așezat deja primul strat de asfalt AB2 pe 10,5 km.

AKTOR – A0 Sud Lot 3 – lucrări asfaltare

AKTOR – A0 Sud Lot 3 – lucrări asfaltare

Ruta ce conectează A0 cu A1 prinde contur:

Și la pasajul DC 126 peste autostradă la km 86+791 (Clinceni) se toarnă beton la riglă și la cuzineți:

AKTOR – A0 Sud Lot 3 – DC 126 – betonare elevație

Constructorul a progresat și în alte puncte cheie ale segmentului: pasajul peste DJ 601 la km 98+272 (Ciorogârla) sau podul peste râul Ciorogârla la km 99+932 (Ciorogârla).⁠

AKTOR – A0 Sud Lot 3 –  Podul CF – montare predale

Pe lângă pasajul de peste A1, din zona Ciorogârla, AKTOR mai realizează pe segment A0 Sud Lot 3 alte 4 poduri, 6 pasaje (overpass-uri), 46 de podețe, două parcări temporare și două spații de servicii. La începutul lunii iunie, cele 11 structuri (poduri și overpass-uri) erau realizate în proporție de 70%.

Proiectul include, de asemnea, și lucrări de terasament, constucția rambleelor, împrejmuire, bariere, parapet, marcaje și elemente de semnalizare orizontală și verticală, sistem de iluminat, sisteme de comunicație ale autostrăzii, zone publice de agrement, lucrări de peisagistică și amenajare a terenului.

AKTOR Construction este membru al Grupului Intrakat, lider în industrie în sectoarele Greciei construcții, infrastructură, concesiuni/parteneriate public-private (PPP), surse regenerabile de energie (SRE), stocare de energie, dezvoltare imobiliară, proiecte de mediu și tehnologii digitale, cu o prezență semnificativă în Europa de Sud-Est, listată la Bursa de Valori din Atena din 2001.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.