Eurodeputatul Maria Grapini, președinte fondator al AFAR, a acordat distincții și diplome, astăzi, la Timișoara, la Conferința Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România!

Cu participarea a peste 100 de femei de afaceri din București, Brașov, Cluj, Vâlcea, Timiș și Republica Moldova, astăzi, la Centrul de Afaceri din Timișoara, s-a desfășurat Conferința Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România (CAFA).

Evenimentul a fost organizat de Asociației Femeilor Antreprenor din România (AFAR), al cărei președinte fondator este europarlamentarul Maria Grapini.

“Un program aniversar – unde s-au omagiat 20 de ani, împreună, în CAFA, dar și o dezbatere cu tema “Antreprenoriatul feminin în Romania, Încotro? – în cadrul căruia am stabilit și zece priorități pentru mediul de afaceri.

În calitatea mea de președinte fondator al AFAR, am acordat distincții și diplome!

Inspiraționale au fost și prezentările făcute de femei de afaceri din domeniul sănătății, industriei, educației și culturii.

Am incheiat Conferința cu un discurs extraordinar al Parintelui Ciprian Pop și un recital al îndrăgitului artist, care ne-a încântat cu cântece din folclorul românesc, interpretate excepțional împreună cu, fiica sa, Antonia!

Mulțumesc sponsorilor și participanților!”, a punctat, la finalul acestei importante conferințe, europarlamentarul Maria Grapini.

De menționat faptul că Asociația Femeilor Antreprenor din România – Timișoara a fost înființată la propunerea europarlamentarului Maria Grapini, în urmă cu peste 25 de ani de ani, când era om de afaceri de succes și la fel de implicată în viața socială a comunității precum în prezent, din perspectiva politică. Vocea femeilor trebuia să se facă auzită, a femeilor de afaceri cu atât mai mult, a fost gândirea Mariei Grapini, pusă în practică imediat, cu rezultate care s-au văzut în tot acest răstimp.

În tot acest timp, AFAR a gestionat numeroase proiecte caritabile, sociale, educaționale, a organizat întâlniri și conferințe, locale sau naționale, pe diverse teme de actualitate și a captat atenția atât a femeilor, cât și a bărbaților, căci evenimentele au fost destinate tuturor.

De altfel, anul trecut, eurodeputatul Maria Grapini a participat în calitate de invitat la Conferința Anuală a Coaliției Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România ( C.A.F.A.), cu tema „Solidaritatea femeilor de afaceri în context global. Capitalul uman și importanța lui” care s-a organizat la Cluj-Napoca, în perioada 25-27 mai.

Sesiunile conferinței au avut loc, la Radisson Blu Hotel Cluj, reunind femei antreprenor din organizațiile membre C.A.F.A., precum și alte reprezentante de succes ale antreprenoriatului feminin și invitați speciali.

De asemenea, în urmă cu doi ani, europarlamentarul Maria Grapini a organizat, împreună cu AFAR, conferința națională CAFA – Coaliția Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România, eveniment important la care a fost invitată inclusiv o delegație formată din femei de afaceri din Azerbaidjan.

Conferința cu tema „Antreprenoriatul feminin susține cultura” s-a desfășurat timp de două zile, la Hotelul Ibis din Timișoara, și a fost moderată cu succes de eurodeputatul Maria Grapini, un susținător fervent al mediului de afaceri autohton, dar și al culturii. Cu ocazia acestui eveniment, a fost organizată și o expoziție cu lucrările artiștilor plastici din Timișoara.

La conferință au participat femei de afaceri din asociațiile din Timisoara, Cluj, Galați, București, Brașov, Vâlcea, Călărași și Constanța, și o Delegație de femei de afaceri din Azerbaidjan!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.