Candidatul AUR la prezidențiale, George Simion, mesaj tranșant: Mă doare să văd că România trăiește în sărăcie. Vom veni cu un program ca fiecare român să își ia o casă la un preț accesibil!

George Simion, primul politician care și-a anunțat candidatura la președinția României, a vorbit despre planurile pe care le are după și dacă va câștiga alegerile din această toamnă.

Președintele AUR a fost invitat la România Tv unde a vorbit pentru prima oară în calitate de candidat la președinția României. Printre cele declarate, George Simion și-a prezentat și câteva dintre ideile inedite pe care vrea să le implementeze în țara noastră odată cu preluarea noii și celei mai importante funcții, anume cea de șef de stat.

„Noi suntem crescuti în mijlocul poporului român, noi ducem aceasta batalie pana la capat si am o oferta de facut romanilor, pentru ca unii m-au luat in deradere. România trebuie reconstruita, așa cum in perioada comunista am putut să construim milioane de apartamente. Cred că fiecare roman trebuie sa fie stapan pe casa si pe pamantul lui. Ma doare sa vad că România traieste in saracie. Vom veni cu un program ca fiecare roman sa isi ia o casa la un pret accesibil. Si romanii care si-au luat credite vor fi ajutati sa aiba dobanda 0 si la un nou credit, si la rata actuală.

Pe 15 septembrie romanii intra singuri in cabina de vot. Datoria mea este sa le prezint ce vreau sa fac in urmatorii 5 ani. Vreau ca fiecare român sa fie proprietar in tara lui. Pentru asta imi trebuie votul romanilor. Eu am aratat de la alegeri la alegeri ca nu sunt ingamfat, ci că pot face ca Romania să meargă. Eu nu voi sta in genunchi in fata nimanui, decat in fata lui Dumnezeu, așa că nu se mai creadă ei stăpâni. Dacă mă arestează, nu imi pot îmgrădi dreptul de a candida pe 15 sembrie si de a intra in turul 2 pe 29 dseptembrie. Le promit romanilor că nu intram in razboi si in niciun caz in razboaiele altora. Pana nu demult, am fost promotori ai păcii, am fost mediatori, inclusiv in Orientul Mijlociu si de aceea cred că putem fi din nou”, a declarat, în exclusivitate la România Tv, George Simion.

George Simion a vorbit și despre legăturile lui Florian Coldea cu luea politică. Deși s-au speculat unele apropieri și între cei doi, președintele AUR a dezmințit aceste informații.

„Avem un presedinte slab, care nu iubeste poporul roman. E cea mai inalta functie. Ce interes să aiba Coldea in momentul in care presedintele numeste sefii de servicii? Florian Coldea isi pregatea revenirea. Iată că nu a mai apucat si toata reteaua trebuie destructurată si SRI-ul trebuie refacut. Domnul Geoana are de partea lui foarte multi ofiteri din SRI care nu au servit patria română, au servit America si alte state si se încearcă sa îl puna pe domnul Geoana alte state. Cand lumea se schimba, nu cred că presedintele României va mai fi pus de ambasade, ci de catre romani.

Nu m-am intalnit niciodata cu Florian Coldea, nu m-a contactat, este un om pe care l-am ținut deoparte. De aceea am si fost atât de retras. Partidul USR, cand nu l-a mai avut pa tutucl lor, Coldea, mai aveau putin si nu faceau pragul electoral. Nu cred ca PNL va mai exista dupa ceea ce urmeaza la alegerile prezidentiale si parlamentare. Cineva trebuie sa faca dreptate si nu tot oamenii lor. Eu sunt singurul care nu are legaturi cu Coldea si cu statul paralel. Este trist ca in anul 2024 sa existe așa ceva”, a mai declarat George Simion.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.