Ponta crede că Ciolacu va fi viitorul președinte: Dacă în turul II intră el și Simion, sunt liniștit!

Fostul premier al României, Victor Ponta, a reacționat în urma sondajului Sociopol comandat de România Tv care îl desemnează câștigător al primului tur la alegerile prezidențiale pe Marcel Ciolacu, urmat de George Simion.

Fost președinte al PSD și fost prim ministru, dar și candidat la președinția țării, Victor Ponta consideră că sondajul prezentat de Sociopol, comandat de România Tv, este unul care reflectă cel mai bine realitatea actuală.

„Eu am mare incredre in Sociopol, a dovedit asta de foarte multi ani, cred si sunt convins ca Ciolacu intra in turul 2 de pe primul loc, este premier bun, asa am intrat si eu si Geoana si Nastase… Deci faptul ca intra in turul 1 e normal si este de bun simt, sa vedem cine intra cu Marcel Ciolacu, Simion este singurul care si-a anuntat candidatura. Ciolacu, Geoană, Ciucă nu si-au anuntat-o, mai trebuie adaugat acolo cineva, Lasconi daca va fi președintele USR, va candida la prezidentiale are un discurs apropiat de Simion, cu religie, va conta, singurul lucru care ma intereseaza dincolo de cei pe care mi i-ati prezentat m-ar interesa sa fie guvernata Romania pana la sfârșitul anului si sa nu mai patim ce am patit in ultimii 20 de ani, Basescu sau Iohannis, si apoi cine i-a ales pe astia 2. Poate dupa 20 de ani nu mai patim la fel. Daca intra Simion sunt linistit, Ciolacu castigă. Daca dupa primul tur e asa cum arată sondajul eu sunt linistit, castiga Ciolacu, tara merge bine, daca nu intra Simion o sa asistam la „veniti sa salvati tara de PSD, sariti”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate la România Tv.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.