România a „spulberat” Ucraina în prima partidă la Euro 2024!

Naţionala de fotbal a României a debutat cu o victorie superbă la Campionatul European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, 3-0 (1-0) cu Ucraina, luni, pe Football Arena din Munchen, în Grupa E.

În minutul 30 Nicușor Stanciu a prins un șut fabulos din afară careului care a deblocat partida. Repriza secundă a început cu România în atac, iar acest lucru s-a concretizat imediat pe tabela de marcaj.

Răzvan Marin a înscris în minutul 55 cu un șut de la 20 de metri, iar cinci minute mai târziu, Denis Drăguș a dat și el lovitura și a dus scorul la 3-0.

ROMÂNIA: Fl. Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușin, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Coman.

UCRAINA: Andriy Lunin – Yukhym Konoplya, Ilya Zabarnyi, Mykola Matvienko, Oleksandr Zinchenko – Mykola Shaparenko, Taras Stepanenko, Georgiy Sudakov -Viktor Tsygankov, Artem Dovbyk, Mykhaylo Mudryk.

Duelul dintre România și Ucraina, primul oficial dintre cele două echipe, s-a disputat la Munchen, pe Allianz Arena. Stadionul a fost plin, cu toate cele 70.000 de locuri ocupate. UEFA a estimat că au fost în jur de 40.000 de suporteri ai României, care i-au devansat categoric, prin implicare, pe cei ucraineni.

Urmează partidele cu Belgia și Slovacia. În contextul scorului sec administrat Ucrainei, un singur egal cu Slovacia ne-ar putea califica în optimi la EURO.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.