Messi a refuzat o ofertă fabuloasă din Arabia Saudită

Starul argentinian Lionel Messi a refuzat o ofertă de 1,4 miliarde de euro venită din Arabia Saudită, după despărţirea sa de clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain şi înainte de a se alătura echipei americane Inter Miami, în Major League Soccer (MLS), informează Bild.

Cifrele au fost dezvăluite de Anmar Al-Haili, preşedintele clubului Al-Ittihad, care a confirmat oferta făcută octuplului câştigător al Balonului de Aur.

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro, dar a refuzat-o pentru că familia sa a vrut să meargă în Statele Unite”, a spus Al-Haili.

Acesta s-a declarat surprins „că un jucător a putut refuza o ofertă atât de mare, de dragul familiei sale”, dar a subliniat: „Respectăm asta, pentru că familia este mai importantă decât banii”.

Anul trecut în decembrie, Lionel Messi a vorbit despre posibilitatea care i s-a oferit de a juca în liga profesionistă saudită: „Am avut mai multe opţiuni pe masă. A trebuit să le analizez şi să mă gândesc la asta cu familia, înainte de a lua decizia de a veni la Miami. Prima mea opţiune era să mă întorc la Barcelona, dar nu a fost posibil, am încercat să revin, dar nu s-a întâmplat. Este adevărat că apoi m-am gândit mult să merg în liga saudită. Cunosc ţara şi au creat o competiţie foarte puternică, ce poate deveni un campionat important în viitorul apropiat”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.