Sorin Grindeanu îl ironizează pe Nicolae Ciucă: Unii s-ar putea gândi să amânăm alegerile prezidențiale încă 2 ani că poate așa intră în turul 2!

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat miercuri, cu aluzie la liderul PNL Nicolae Ciucă, că unii politicieni și-ar dori amânarea cu doi ani a alegerilor prezidențiale pentru a reuși să intre în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

„O să știm mai multe lucruri mâine, o să avem o ședință a coaliției de la ora 9 și cei care au participat la consultări, premierul și cei doi vicepremieri, ne vor transmite concluziile și vom merge înainte. Țara trebuie guvernată și este guvernată în acest moment și este guvernată bine. Alegeri oricum trebuie să avem. Unii s-ar putea gândi să amânăm alegerile prezidențiale încă 2 ani că poate așa intră în turul 2. Noi trebuie să facem alegeri prezidențiale și parlamentare în această toamnă”, a declarat Grindeanu.

„Ciolacu stă cel mai bine în sondaje (din PSD, n.red), nu are niciun fel de motiv să nu fie candidat pentru alegerile prezidențiale”, a adăugat acesta.

„Nu PSD a vrut alegerile prezidențiale in septembrie. PNL le-a dorit atunci, PNL a venit cu această propunere și a avut decizie, care circulă în tot spațiul public”, a spus Tudose la postul de televiziune Digi24.

„Domnii s-au răzgândit din nou, că face parte din seria lungă țopăială – răzgândeală. Acum nu le-au iesit calculele, ei aveau că pleacă președintele în septembrie la NATO, se mută Ciucă președinte interimar și le plăcea septembrie. Între timp nu s-au mai întamplat lucrurile și dau pe noi, că noi am vrut în septembrie, dar nu noi am vrut în septembrie. În opinia noastră cred ca o să fie la termen și cu asta basta”, a declarat Mihai Tudose.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.