Eurodeputatul Maria Grapini critică trimiterea de către USR, în Parlamentul European, a lui Vlad Voiculescu: “Este foarte clar că are legături cu big pharma!”

Europarlamentarul Maria Grapini critică dur trimiterea de către USR, în Parlamentul European, a lui Vlad Voiculescu, o persoană asupra căreia planează multe vinovății.

“Din păcate, este colegul meu în PE, deși știm bine că face parte dintr-un partid care reclama orice suspiciune la o anumită persoană și care imediat spunea că penalii nu au ce căuta în politică. Știm bine că are un dosar privind achiziția de vaccinuri anti-Covid, de un miliard de euro, unde este urmărit penal pentru abuz în serviciu. Probabil că și-a dorit să continue afacerile în PE  și este foarte clar că are legături cu big pharma!”, a punctat eurodeputatul Grapini.

De asemenea, Maria Grapini a precizat că, în noul mandat, va fi foarte atentă în privința activității lui Vlad Voiculescu.

”Să vedem din ce comisie va face parte și ce va face în cadrul acesteia pentru că este limpede că are interese personale și se află în această încrengătură încă de când era ministrul Sănătății!”, a mai spus europarlamentarul, care a adăugat că acesta trebuie să dea socoteală pentru banii aruncați pe vaccinurile anti-Covid.

Degeaba încearcă liderii USR să se apere susținând că respectivul contract a fost impus de către UE, a adăugat Maria Grapini, pentru că ministrul userist, pe atunci, al Sănătății, Vlad Voiculescu, cu semnătura premierului Cîțu, a comandat această uriașă cantitate de vaccinuri.

“USR este iresponsabil pentru că l-a pus în fruntea listei pentru europarlamentare pe locul 2 și, acum, Vlad Voiculescu este în PE. Din nefericire, cei care nu au caracter au mult tupeu!”, a conchis Maria Grapini.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.