Eugen Tomac, revoltat: „Să organizezi alegeri de Ziua Națională a României mi se pare o sfidare fără seamăn!”

Eugen Tomac a criticat calendarul alegerilor prezidențiale și parlamentare propus de PSD și PNL. Liderul PMP consideră că situația este o sfidare la adresa românilor.

„Să organizezi de Ziua Națională a României alegeri în România mi se pare o sfidare fără seamăn. Imaginați-vă cum ar fi ca în Franța, pe 14 Iulie, să fie organizate alegeri sau în Germania, de Ziua Unirii, nu mai vorbesc de 4 Iulie în SUA, să fie organizate alegeri parlamentare. Nimeni nu-și permite vreodată să aducă o asemenea insultă unui întreg popor”, a spus Eugen Tomac, vineri, la un post de radio.

„PMP este deschis spre o asemenea construcție, de a susține un singur candidat de dreapta, dar pot să vă spun că și PMP poate veni cu o propunere la asemenea negocieri, pentru a cere tuturor partidelor de dreapta să ne susțină, pentru că avem nevoie de un candidat care să reușească să intre în turul doi”, a mai spus liderul PMP.

Coaliția de guvernare a decis că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 24 noiembrie și 8 decembrie, iar parlamentarele se vor organiza pe 1 decembrie, de Ziua Națională.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.