Mai multe curse Tarom, anulate. Delegaţia României care va participa la summitul NATO de la Washington a plecat din ţară cu un avion militar

De haos de la Aeroportul Otopeni provocat de anularea mai multor curse TAROM a fost afectată și delegaţia României care participă la summitul NATO. Membrii delegației au plecat, luni dimineaţă, cu o aeronavă C-27J Spartan către Paris. De acolo, delegaţia urmează să ia o cursă către SUA.

Din această delegaţie fac parte şi ministrul Apărării, Angel Tîlvăr şi ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu.

Compania TAROM a anunțat luni anularea a zece curse ”din cauza indisponibilităţii temporare a membrilor echipajului de zbor”, după ce iniţial anunţase că trei curse sunt anulate, pe rutele Beirut, Cairo, Amman, însă multe alte curse către destinaţii interne sau către destinaţii din Europa figurau ca anulate.

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, anunţă, după ce mai multe curse Tarom au fost anulate luni din cauza ”indisponibilităţi”i personalului navigant, că a solicitat managementului TAROM să ia urgent măsuri, apreciind că accentul trebuie pus pe asigurarea personalului navigant şi nu pe menţinerea în schemă a unor persoane care nu au o contribuţie la buna funcţionare a companiei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.