Eurodeputatul Maria Grapini va participa duminică, la București, la evenimentul “Puterea să-ți clădești propriul destin”: “Împărtășirea experienței de viață este necesară și importantă!”

Europarlamentarul Maria Grapini va participa duminică, în calitate de invitat special, la Hotel “Casa Siqua” din București, la evenimentul “Puterea să-ți clădești propriul destin”, o poveste de viață incredibilă, cu scriitoarea Elena Mantu.

Evenimentul reprezintă o lecție de viață pentru noi toți, un eveniment de suflet pentru suflete, dedicat  Elenei Mantu, autoarea cărții ,,Elena, fata de ghiaur”, care dorește să împărtășească experiențele și pașii parcurși de-a lungul vieții sale.

“Am răspuns invitației cu mare drag. Consider că împărtășirea experienței de viață și de carieră este necesară și importantă, pentru a-i ajuta pe cei aflați la început de carieră sau chiar pe persoanele care sunt pe parcursul unei cariere.

Am făcut mulți ani mentorat pentru tineri și am putut constata importanța indentificării, în fiecare persoană, a acelui “se poate”, care te ajută să gândești pozitiv și să gasești soluții!”, a punctat, înaintea evenimentului, eurodeputatul Grapini.

Alături de europarlamentarul Grapini, la evenimentul moderat de Emanuel Cioacă, vor mai participa: maestrul interpret, artist și compozitor de muzică populară, Gheorghe Turda, jurnaliștii Andra Fornea, George Roncea și Miron Manega, artistul și scriitorul Paul Gheorghe, actorul Ion Haiduc, profesorul universitar, membru al Academiei Române, Tănase Tiberiu, secretarul general al Federației Sindicale Naționale Meridian, Dumitru Fornea, psihoterapeutul Elena Dobre și, nu în ultimul rând, președinta Asociației “Împlinim destine”, Monica Abuzais.

Susținătoare a drepturilor tinerilor, atât în intervențiile sale din PE, dar și în cele de pe plan intern, europarlamentarul Maria Grapini a demarat în acest an un important ciclu de Conferințe de mentorat pentru tineri.

Prima dintre Conferințele “Manifest pentru Tineret-Mentorat în Dezvoltare” a avut loc pe 12 ianuarie, la Biblioteca Centrală Universitară Carol I din București și a avut-o ca gazdă și organizator pe Maria Grapini.

”Consider că este datoria seniorilor să transfere experiența lor noilor generații. Am făcut mulți ani mentorat pentru tinerele antreprenoare, doresc să fac mentorat și pentru tinerii care doresc să se implice în politici publice! Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu! Să o folosim cu bucurie și gândire pozitivă. Eu încerc să împărtășesc tinerilor experiența mea, să le transmit că ”se poate”!”, a precizat eurodeputatul Grapini.

Implicată, model de combativitate pentru mulți dintre tineri și nu numai, cu o experiență de viață și cu reușite profesionale de excepție, Maria Grapini s-a bazat și continuă să se bazează pe tineri.

Până la urmă, mentoratul este, potrivit Mariei Grapini, ghidul pesonal de succes al fiecăruia dintre tinerii care pot, prin implicare, să-și transforme visurile în realitate. Iar mentorul este cheia evoluției personale, acesta având datoria de a cultiva talente și a inspira destine.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.