Șoc înaintea începerii Jocurile Olimpice de la Paris. Săritoarea în lungime Florentina Iusco a fost depistată pozitiv cu furosemid!

Încă un caz de dopaj în România. Chiar înainte de Jocurile Olimpice de la Paris, săritoarea în lungime Florentina Iusco a fost depistată pozitiv cu furosemid.

Săritoarea în lungime Florentina Iusco nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a admis joi parțial un apel al Agenției Mondiale Antidoping (WADA) și au suspendat-o pentru dopaj. Florentina Iusco a fost depistată pozitiv cu furosemid, un diuretic aflat pe lista interzisă a WADA, în cadrul unui control antidoping efectuat în afara competiției, în aprilie anul trecut.

Prin urmare, TAS a stabilit că Florentina Iusco va fi suspendată din activitate timp de doi ani, iar perioada se calculează începând din 1 februarie 2024.

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, pentru Agerpres, că suspendarea pentru dopaj a atletei Florentina Iuşco, în urma unei decizii a Tribunalul de Arbitraj Sportiv, care îi interzice acesteia participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, aduce o umbră de tristeţe.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.