Profesorii titulari şi angajaţi pe perioadă determinată trebuie să depună marţi şi miercuri cererile pentru încadrare în plata cu ora!

Dosarele pentru ocuparea posturilor cu plata cu ora în anul școlar 2024-2025 se vor depune la unitățile de învățământ în zilele de 27 și 28 august, conform metodologiei-cadru de mobilitate. În aceleași zile vor avea loc și interviurile pentru încadrarea în regim de plata cu ora.

Pe 29 august, se vor atribui orele vacante sau rezervate în regim de plata cu ora personalului didactic titular din unitățile de învățământ, precum și avizele necesare pentru încadrarea în regim de plata cu ora a personalului didactic titular din alte unități, a personalului didactic asociat și a personalului didactic pensionat, pe baza rezultatelor de la interviu.

Conform unei informări a Inspectoratului Școlar Județean Timiș, posturile didactice de predare sau catedrele vor fi ocupate în regim de plata cu ora, conform articolului 94 din metodologia-cadru de mobilitate pentru anul școlar 2024-2025, în următoarea ordine:

„1) personal didactic de predare titular în unitatea de învățământ;

– personal didactic de predare titular în altă unitate de învățământ;

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.