PENNY România deschide al doilea magazin din orașul Câmpulung Muscel, județul Argeș

PENNY România continuă să își extindă rețeaua și anunță deschiderea celui de-al doilea magazin din orașul Câmpulung Muscel, pe Bulevardul Ion Mihalache, nr. 102, județul Argeș. Din data de 18 septembrie, locuitorii din Câmpulung Muscel sunt invitați la noul magazin PENNY, care reflectă angajamentul companiei de a aduce prospețime și accesibilitate în toate regiunile României.

Noul magazin PENNY dispune de o suprafață de vânzare de 859,88 mp și este echipat cu 73 de locuri de parcare, dintre care 4 sunt destinate persoanelor cu dizabilități. Programul de funcționare este de luni până sâmbătă, între orele 7:30 – 22:00, și duminica între 8:00 – 20:00.

Designul și experiența de cumpărături în acest magazin se aliniază cu strategia PENNY de a extinde portofoliul de produse 3RO, care susține producătorii locali și promovează produse autentic românești. În cadrul magazinului, clienții vor regăsi o ofertă bogată de produse proaspete, mărci proprii și soluții practice pentru un stil de viață dinamic, inclusiv produse ready to eat, semipreparate și congelate.

PENNY Punct reflectă direcția strategică de creștere a rețelei PENNY Market în România, fiind axat pe șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 381 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din 7.300 de angajați.

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2024 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Pentru mai multe detalii despre companie, accesați website-ul oficial https://www.penny.ro/.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.