Eugen Tomac, mesaj tranșant: Ludovic Orban, PMP și Forța Dreptei, reprezintă, pasul pentru o Românie prosperă, sigură și respectată în lume!

În contextul duplicității USR, condus pe un drum plin de necunoscute de Elena Lasconi, a predătorii totale a PNL în fața lui Ciolacu&co, singura soluție reală de salvare a României din „ghearele” PSD este alianța dintre PMP și Forța Dreptei.

Liderul PMP, Eugen Tomac, a avertizat că anul acesta este hotărâtor pentru viitorul României. Președintele și parlamentarii de mâine vor fi cei pe care îi susții astăzi, a punctat Tomac.

“Este momentul să ne unim forțele pentru a aduce o schimbare reală! Ludovic Orban, un om cu viziune și curaj, candidează pentru funcția de Președinte al României. Dar pentru a-l aduce în fața tuturor românilor, avem nevoie de sprijinul vostru!

PMP și Forța Dreptei și-au unit puterile, fiind astăzi singura alternativă de dreapta curată. Susține lista noastră de candidați pentru Parlamentul României, oameni integri și pregătiți să lupte cu toți cei care au făcut prea mult rău acestei țări”, a completat liderul PMP.

În aceste condiții, a mai spus Tomac -care i-a chemat pe români să semneze pe listele de susținătorilor ai alianței și prezidențiabilului Orban-  un vot pentru Ludovic Orban, PMP și Forța Dreptei, reprezintă, primul pas pentru o „Românie prosperă, sigură și respectată în lume!”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.