Zelenski a ajuns în SUA și va prezenta planul său de pace președintelui Biden, Kamalei Harris și lui Donald Trump!

Volodimir Zelenski a ajuns duminică în Statele Unite ale Americii pentru a prezenta planul său de pace atât Președintelui Biden, cât și Congresului și celor doi candidați la alegerile prezidențiale din acest an.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, care a ajuns  în SUA, urmează să prezinte președintelui Joe Biden un „plan de victorie” în războiul țării cu Rusia, în timpul vizitei din această săptămână în SUA. El și-a început vizita duminică, la o fabrică de muniție din Pennsylvania, la ceea ce are să anunțe începutul unei vizite cheie în Statele Unite.

În cadrul acestei vizite, Zelenski este așteptat să prezinte președintelui Joe Biden, precum și Congresului și celor doi candidați la alegerile prezidențiale din noiembrie, planul său de pace.

„Planul de victorie” cuprinde, printre altele, și solicitarea făcută de mai mult timp de către Kiev de a folosi rachete cu rază lungă de acțiune asupra țintelor din interiorul Rusiei.

„Toamna aceasta va determina viitorul acestui război”, a postat Zelensky pe X din avionul său, înainte de a ateriza în SUA.

„Împreună cu partenerii noștri, ne putem consolida pozițiile după cum este necesar pentru victoria noastră – o victorie comună pentru o pace cu adevărat justă.” a adăugat acesta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.