Turoperatorul Coral Travel România și Rixos Hotels din Turcia au oferit premii în valoare de peste 35.000 de euro agențiilor de turism locale!

Turoperatorul Coral Travel România, în parteneriat cu prestigiosul lanț hotelier de lux Rixos Hotels din Turcia, au oferit premii de excelență în valoare de peste 35.000 de euro agențiilor de turism din România, într-un demers de recunoaștere a implicării și a performanțelor acestora în dezvoltarea turismului românesc.

Coral Travel Group, care a intrat pe piața locală în 2023, este unul dintre cele mai puternice holdinguri din Europa, cu activităţi în sfera turismului și care are prezență în 22 de țări. Grupul organizează în fiecare an vacanțele a peste 3 milioane de turişti din întreaga lume.

”La mai puțin de doi ani de când am intrat pe piața din România, am simțit nevoia să recunoaștem meritele partenerilor care au făcut posibil ca, încă din primul sezon de activitate și până în prezent, să putem organiza vacanțele a peste 80.000 de turiști români și să intrăm în topul celor mai mari turoperatori din România pentru destinația Turcia. Evenimentul a fost o oportunitate de a exprima aprecierea noastră față de partenerii noștri din industria turismului, care demonstrează constant profesionalism și dedicare”, a declarat Akın Bektaş, Director General, Coral Travel România.

Premiul cel mare al evenimentului, un autoturism MINI Cooper Hatch, a fost acordat în urma unei tombole și a fost câștigat de agenția de turism Dunărea Albastră din Oradea. În cadrul evenimentului au mai fost acordate și alte premii participanților din agențiile de turism partenere, tot prin tragere la sorți, respectiv: 3 telefoane iPhone 15, 2 tablete iPad 9, vouchere de cazare la Rixos Hotels și bilete de avion către Antalya.

„Suntem extrem de încântați să recunoaștem și să premiem eforturile remarcabile ale agențiilor de turism din România, care au jucat un rol esențial în creșterea sectorului turistic, în special în direcția cazărilor de lux, tot mai căutate de români. Colaborarea cu Coral Travel ne-a permis să aducem în prim-plan aceste tendințe și să motivăm partenerii care contribuie la promovarea unor destinații premium, oferind experiențe de neegalat”, Alper Ergün, Director Vânzări, Rixos Hotels.

 

Gala, desfășurată într-un cadru elegant la Palatul Suter din București, a reunit peste 130 de reprezentanți din agențiile de turism din România, care au sărbătorit împreună realizările din ultimul an. Evenimentul a fost un prilej de consolidare a relațiilor de afaceri și de recunoaștere a succeselor profesioniștilor din domeniu, într-o atmosferă festivă, plină de energie și entuziasm.

Rixos Hotels, cunoscut pentru serviciile sale de lux și ospitalitatea de clasă mondială, și-a reafirmat angajamentul de a sprijini agențiile de turism din România și de a continua să dezvolte parteneriate de succes în anii care vor urma.

 

Parteneriatul strategic între Coral Travel România și Rixos Hotels, alături de standardele înalte ale serviciilor oferite de lanțul hotelier, a condus la o creștere semnificativă a numărului de turiști români care aleg Turcia ca destinație de vacanță.

Coral Travel România deține exclusivitatea pentru Rixos Premium Belek și Rixos Park Belek, consolidându-și astfel poziția pe piața turismului de lux.

Despre Coral Travel România:

Înființat în 1992 în Turcia, Coral Travel Group desfăşoară activităţi din domeniului turismului în 37 de companii din 22 de țări, gestionate de o echipă ce numără aproximativ 5.000 de angajați care au 25 de naționalități diferite. Cu o bogată experiență în domeniul turismului la nivel internațional, Coral Travel Group (cunoscut anterior sub denumirea de OTI Holding) a inaugurat o filială nouă în România – Coral Travel România – în 2023 – cu destinații către Turcia, Grecia, Egipt, Tunisia, Emiratele Arabe Unite și multe altele.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.