Eurodeputatul Maria Grapini a acordat, la Bruxelles, diplome și cărți câștigătorilor ediției a XX-a a Festivalului Tinereții din Mangalia: „Susțin competiția, educația și vocația tinerilor!”

Susținătoare ferventă a tinerilor, europarlamentarul Maria Grapini a acordat, marți, în Parlamentul European, diplome și cărți câștigătorilor ediției a XX-a a Festivalului Tinereții din Mangalia, invitați, de altfel, la Bruxelles, de eurodeputatul Grapini, în cadrul unei vizite de informare pe tema atribuțiilor și activității instituțiilor europene.

“Am acordat, cu bucurie, diplome și cărți, în Parlamentul European, câștigătorilor ediției a XX-a Festivalului Tinereții din Mangalia! Susțin competiția, educația și vocația tinerilor!”, a punctat eurodeputatul Grapini.

Vizita, la sediul Parlamentului European, a acestor tineri talentați, are ca scop  informarea privind competențele uniunii europene și a celei naționale. De altfel, tinerii prezenți au primit informații utile despre activitatea din Parlamentul European, dar și despre instituțiile Uniunii Europene.

De menționat că, și în precedentul mandat, Maria Grapini a adus, la Bruxelles, vizitatori din diverse categorii sociale, de vârstă și regiuni diferite din România: de la oameni de afaceri până la studenți și pensionari!

“După fiecare vizită a grupurilor am constatat că cetățenii și-au corectat anumite informații care nu erau corecte, că au înțeles și mai bine cum funcționează UE. De asemenea, au înțeles că în Parlamentul European, Comisia Europeană și Consiliul European, țara noastră ar trebui să aibă români patrioți, harnici, curajoși și demni care să-și asume și să apere drepturile românilor”, a precizat Maria Grapini.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.