Maria Grapini a participat la expoziția dedicată femeilor antreprenor din regiunea Trento (Italia). Eurodeputatul a subliniat importanța dezvoltării antreprenoriatului feminin în Uniunea Europeană!

Europarlamentarul Maria Grapini a participat, miercuri, la expoziția dedicată femeilor antreprenor din regiunea Trento (Italia). În calitatea sa de președinte fondator al AFAR, eurodeputatul Grapini a fost prezentă, alături de 12 colege din Asociația Femeilor Antreprenor din România, la această importantă expoziție pentru a realiza un schimb de experiență valoros cu antreprenoarele din această regiune.

Cu această ocazie, Maria Grapini a subliniat importanța dezvoltării antreprenoriatului feminin în Uniunea Europeană, considerându-l un sector esențial pentru creșterea economică sustenabilă și pentru crearea de oportunități egale pe piața muncii.

“A fost o onoare sa particip la expoziția femeilor antreprenor din regiunea Trento-Italia. Am venit împreuna cu 12 colege din AFAR pentru un util schimb de experiență cu antreprenoarele din această regiune. Am vorbit despre importanța dezvoltării antreprenoriatului feminin în UE!”, a punctat europarlamentarul Grapini.

Susținătoare a mediului de afaceri și a antreprenorilor din România, Maria Grapini este decisă să aibă, și în al treilea mandat din PE, ca și în precedentele, numeroase intervenții  și inițiative tranșante de susținere a antreprenoriatului feminin, cu un important accent pus pe IMM-uri, grav afectate de pandemie și războiul din Ucraina.

Fostă antreprenoare de succes, președintă de asociație patronală, dar și ministru delegat pentru IMM-uri, eurodeputatul Maria Grapini s-a remarcat, de altfel, în precedentul mandat, în intervențiile avute în plenul PE de la Bruxelles și Strasbourg, în comisiile PE, dar și în luările de poziție și evenimentele pro-IMM-uri desfășurate în România sau peste hotare, ca o apărătoare constantă a întreprinderilor mici și mijlocii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.