Parlamentarii PSD vor vota pentru ridicarea imunității fostului ministru al Sănătății, liberalul Nelu Tătaru!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că parlamentarii PSD vor vota pentru ridicarea imunității fostului ministrul al Sănătății Nelu Tătaru, în prezent parlamentar PNL, acuzat de DNA că a luat mită, în decurs de 3 luni, sume de bani între 100 şi 500 de lei, precum şi alimente – ouă și găini – , de la 45 de persoane. De asemenea, vicepreşedintele PNL Virgil Guran anunţă că liberalii vor vota pentru ridicarea imunităţii lui Nelu Tătaru.

Marcel Ciolacu anunță că PSD va vota pentru ridicarea imunității fostului ministrul al Sănătății Nelu Tătaru, în prezent parlamentar PNL.

Și liberalii vor vota pentru ridicarea imunităţii lui Nelu Tătaru. Vicepreşedintele PNL Virgil Guran anunţă că liberalii vor vota pentru ridicarea imunităţii lui Nelu Tătaru. „Pe el şi pe Pîrvulescu îi cunosc de mulţi ani. Orice poţi să spui de ei, dar nu că ar fi infractori”, afirmă el.

DNA a anunțat că a făcut demersurile necesare pentru ca ministrul Justiţiei să solicite încuviinţarea Camerei Deputaţilor pentru ridicarea imunității, respectiv pentru efectuarea de percheziţii informatice şi domiciliare în cazul fostului ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru.

Percheziția este o activitate prevăzută de Codul de procedură penală necesară pentru descoperirea și strângerea probelor în procesul penal, iar în cazul membrilor Parlamentului, efectuarea acestei activități este condiționată de votul plenului Camerei din care face parte parlamentarul respectiv”, a transmis DNA.

După audierile de la DNA, Nelu Tataru, a fost demis din toate funcțiile politice.

„Eu consider, în continuare, că sunt nevinovat. Nu am văzut probe, nu am condiționat și nu am cerut niciodată în actul medical. Las justiția să își facă cercetările și apoi să vedem ce va fi”, a declarat joi Tătaru, la ieșirea de la DNA

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.