Deputații juriști au dat „undă verde” ridicarea imunității lui Nelu Tătaru

Deputatii din Comisia Juridica au dat undă verde pentru ridicarea imunității lui Nelu Tataru. Raportul favorabil va merge in plenul Camerei Deputatilor pentru votul final. Imediat dupa aceea, procurorii vor putea sa faca perchezitii informatice si domiciliare în cazul deputatului.

Nelu Tătaru a participat la şedinţa comisiei, împreună cu avocata sa.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că că social-democraţii vor vota în favoarea cererii de ridicare a imunităţii deputatului.

„Ştiţi foarte bine, cum votăm pentru ridicarea imunităţii. N-a mai fost nicio excepţie de foarte mulţi ani. Şi cred că, în sfârşit, au înţeles că Parlamentul nu este pentru a avea imunitate pentru fapte penale. Are imunitate pentru declaraţii politice. S-a încheiat acea epocă”, a spus liderul PSD.

„Cei la noi, întotdeauna, în ultimul timp, când se solicită ridicarea imunităţii, se votează ridicarea imunităţii. Şi, în acelaşi timp, sunt convins că şi Nelu Tătarul doreşte să se facă, ştiu eu, dreptate acolo şi să se limpezească lucrurile. Ce să spun? În general, aţi văzut că nu comentăm lucrurile acestea”, a spus la Antena 3 CNN Virgil Guran, vicepresedintele PNL.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.