Mihai Tudose laudă prezența lui Victor Ponta pe listele PSD la parlamentare: „A fost un prim-ministru foarte bun!”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Tudose, a comentat prezența lui Victor Ponta pe listele pentru alegerile parlamentare spunând despre acesta că ”a fost un prim-ministru foarte bun”. ”Uitaţi-vă la ceea ce a însemnat România pe acea guvernare”, a adăugat Tudose.

Mihai Tudose a vorbit, marți, despre listele Partidului Social Democrat (PSD) pentru parlamentare, cu referire directă la doi dintre candidați: fostul premier Victor Ponta și primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Întrebat de ce pe listele PSD se află Ponta și Piedone, liderul social-democrat a spus că oamenii nou-veniți aduc ”o plus-valoare”. ”Noi avem interesul să guvernăm bine România. Ca să guvernăm, trebuie să câştigăm alegerile. Oamenii care au venit alături de noi şi care aduc o plus-valoare sunt bineveniţi. Da, domnul Cristian Popescu Piedone aduce o plus-valoare, are bogată experienţa administrativă şi, după cum s-a şi demonstrat, aduce voturi, reprezintă nişte oameni, are nişte oameni în spate. E valabil şi la domnul Ponta”, a spus Tudose.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a detaliat subiectul, afirmând despre Victor Ponta că ”a fost un prim-ministru foarte bun”. ”Una e relaţia personală. Nu vorbim despre cu cine face în rebelionul sau Paştele, eu sau domnul Ciolacu sau domnul Romaşcanu. Vorbim despre partid. Profesional, a fost un prim-ministru foarte bun. Uitaţi-vă la ceea ce a însemnat România pe acea guvernare. Uitaţi-vă ce a însemnat România pe guvernarea 2017, că după aia nu mai discut. Uitaţi-vă la nivelul de trai, uitaţi-vă la ce a însemnat deficitul atunci. A fost un prim-ministru bun”, a spus Tudose, citat de news.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.