Alianța Forțelor de Dreapta atacă alegerile parlamentare cu candidați de top, și la Sibiu. Tomac: Orban este singurul candidat autentic de dreapta la prezidențiale!

Alianța Forțelor de Dreapta își continuă, în forță, campania electorală. Potrivit liderului PMP, Eugen Tomac, zilele trecute, în prezența prezidențiabilului Ludovic Orban, au fost prezentați la Sibiu candidații Alianței pentru România.
Vicepreședintele PMP,  fostul ministru Ion Ariton, deschide lista pentru Senat, iar deputatul Constantin Șovăială deschide lista pentru Camera Deputaților. Împreună, sunt convins, a mai spus Tomac, îi vor reprezenta cu cinste pe românii din Sibiu, prin proiecte concrete pentru dezvoltarea județului.
Potrivit liderului PMP, Alianța Forțelor de Dreapta este singura creată la aceste alegeri, restul doar au mimat dorința de unitate. În opinia lui Tomac, Ludovic Orban este singurul candidat autentic de dreapta, un liberal-conservator care a demonstrat că poate face performanță, un om care și-a asumat conducerea în vremuri foarte dificile, atunci când restul alegeau să se ascundă.
„România are nevoie la vârful ei de oameni puternici care să urmărească interesul țării, nu confortul personal. Am așteptat până în ultima clipă ca domnul Iohannis să lupte pentru dreptul românilor de a fi în Schengen. N-a reușit însă să pună acest subiect pe agenda Consiliului European niciodată în cele două mandate, iar românii sunt în continuare umiliți așteptând ore întregi la graniță. Un președinte care a eșuat, un președinte care a trădat, predând țara PSD.
Românii văd și înțeleg. De aceea, am încredere în proiectul nostru, am încredere că toți candidații Forța Dreptei sub sigla căruia ne veți găsi la următoarele alegeri, vor reuși să învingă!”, a mai spus Eugen Tomac.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.