Teatrul Masca: Stagiunea de interior, deschisă cu premiera spectacolului Loochy si Moochy!

Teatrul Masca, instituție de cultură aflată în subordinea Primăriei Municipiului București, deschide sâmbătă, 6 octombrie, ora 19.00, stagiunea de interior 2018-2019 cu premiera spectacolului LOOCHY ȘI MOOCHY.

Inspirându-se dintr-o poveste japoneză, Andreea Vulpe scrie un scenariu antrenant pentru publicul tânăr de astăzi. Aducând pe scenă zeități exotice care își răscumpără nemurirea prin decadență, ființe supranaturale care se dezmorțesc de plictiseala vesniciei râzând de propriile mituri, regizoarea reinterpretează o veche legenda din Țara Soarelui Răsare și, folosind elemente de magie și iluzionism, crează un spectacol pentru iubitorii de fantasy și anime.

Personajele în costume manga dau viață unei lumi extrem de colorate, își rostesc replicile ca un subtitraj contemporan la un volum din ,,Povești nemuritoare", cântă și dansează pe muzica lui Bobo Burlacianu și propun un spectacol care se joacă în ritmul rapid și halucinant al benzilor desenate.

Alături de regizorul Andreea Vulpe, echipa de creație a acestui spectacol îi reunește pe Gabriella Spiridon, scenograf, Cristina Milea, designer costume, Carla Walter, coregraf, Bobi Burlăcianu, compozitorul coloanei sonore și o distribuție tânără: Cristina Juncu, Vlad Bălan, Denis Hanganu, Radu Mitrea, Andrei Radu, Cătălina Mihai/ Marina Palii.

Loochy & Moochy este un spectacol viu și revigorant, un spectacol pentru adolescenți… de povestit părinților!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.