Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, susține cultura!

SD

maria.grapini@europarl.europa.eu

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, membru în Grupul S&D, rămâne același susținător fervent al tradițiilor, culturii și artiștilor români.

De ani de zile, eurodeputatul Grapini este o susținătoare a taberei de creație de la Calacea. De 17 ediții, Tabăra de Creaţie Artistică de la Băile Călacea scrie o istorie culturală frumoasă a zonei și regiunii, reunind nume mari din familia artiștilor plastici timișoreni și timișeni. Mulți dintre artistii timișeni au participat cu lucrările lor, în anul președinției României la UE, la “ornarea sălilor” Consiliului European și ale Reprezentanței permanente a României la Bruxelles, în expozițiile organizate de Maria Grapini.

”Azi, a fost o zi specială – am petrecut câteva ore la Tabăra de creație de la Calacea. Aici, îmi încarc sufletul cu bucurie și ochii, cu frumosul lucrărilor artiștilor plastici din Timișoara! Le mulțumesc artiștilor și le doresc sănătate și inspirație! Fără cultură, un popor își pierde identitatea”, a precizat europarlamentarul umanist.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.