Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, i-a premiat pe olimpicii din Timișoara: Trebuie să susținem excelența, talentele și vocația copiilor!

SD

maria.grapini@europarl.europa.eu

Ampla dezbatere intitulată „Umanismul pragmatic”, organizată vineri, 2 septembrie, la Timișoara, de europarlamentarul umanist, Maria Grapini, membru în Grupul S&D, cu participarea a sute de persoane din Timiș, dar și din alte județe, deputați umaniști, reprezentanți ai ONG-urilor, ai asociațiilor profesionale și ai mediului de afaceri, a reprezentat un uriaș succes.

În cadrul acestui eveniment, eurodeputatul Grapini, susținător al excelenței și al performanței școlare, i-a premiat pe olimpicii din Timișoara, care au ocupat locul 1 la robotică și sport.

„Vineri am avut onoarea să cunosc olimpicii din Timișoara, care s-au clasat pe locul 1 la robotică și sport. De altfel, i-am și premiat în cadrul Dezbaterii publice: Umanismul pragmatic.

Felicit profesorii care s-au ocupat de ei și conducerea liceului pedagogic din Timișoara. Am avut onoarea să fie lânga copii și maestrul Vasile Pintea, artistul plastic timișorean, cunoscut în țară și în străinătate, prin creațiile sale!

Trebuie să susținem excelența, talentele, vocația copiilor. Avem nevoie de generații noi de copii care să performeze în profesia aleasă!”, a precizat europarlamentarul umanist.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.