Cătălin Drulă, „toleranța zero” împotriva politicienilor plagiatori: „Lucian Bode a plagiat. Avem confirmarea de la universitatea care i-a dat diploma. Aşteptăm demisia din Guvern”

Uniunea Salvaţi România cere demisia ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, după ce Comisia de etică a Universității „Babeș Bolyai” a publicat rezultatele evaluării asupra tezei sale de doctorat.

„Comisia de etică a Universităţii ‘Babeş-Bolyai’ confirmă ceea ce a susţinut USR: Lucian Bode a plagiat în teza de doctorat”, afirmă reprezentanţii USR.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, îi cere demisia de urgenţă din Guvern sau, în caz contrar, revocarea acestuia din fruntea Ministerului Afacerilor Interne.

„Lucian Bode a plagiat. Avem confirmarea de la universitatea care i-a dat diploma. Aşteptăm demisia din Guvern”, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Universitatea ‘Babeş-Bolyai’ din Cluj-Napoca a făcut publice concluziile analizei Comisiei de etică a UBB asupra tezei de doctorat a ministrului de Interne, Lucian Bode, constatându-se că există ”o serie de abateri de la bunele norme de publicare – erori de citare şi unele fragmente plagiate”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.