Vești proaste pentru Gabriela Firea. Nicușor Dan mai vrea un mandat la Primăria Capitalei!

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că ar mai vrea o candidatură la conducerea PMB, în anul 2024, însă a adăugat că mai este un an şi jumătate până atunci, timp în care vrea să administreze Bucureştiului pentru a rezolva problemele mari ale oraşului.

Nicuşor Dan spune că are sprijinul formal al PNL şi nu contează ce spun unii liberali în nume propriu, în acelaşi timp mulţumindu-le bucureştenilor pentru încrederea acordată, în contextul în care, spune edilul, se bucură în acest moment de susţinerea a 20% dintre locuitorii capitalei.

„Lucrurile durează în administraţia publică, adică investiţiile pe care le-am făcut anul acesta, le vom face anul viitor în termoficare se vor vedea. Când în sfârşit o să scăpăm de problema asta cu căldura în calorifere o să fie din cauză că nu am mai dus banii pe prostii şi i-am dus către termie”, a spus Nicuşor Dan, la Digi 24.

În opinia sa, liderii de dreapta au obligaţia de a nu lăsa Bucureştiul pe mâna PSD.

„În 2020 am candidat într-un fel de alianţă care a avut un mesaj foarte simplu: administraţia PSD a fost un dezastru la Bucureşti, trebuie să îndreptăm lucrurile. Eu cred că conjunctura din 2024 va fi asemănătoare şi cred că liderii de dreapta au această obligaţie faţă de bucureşteni de a nu lăsa Capitala pe mâna PSD-ului”, a afirmat edilul general.

El a spus că oficial PNL sprijină activitatea sa la nivelul Consiliului General. „Este ceea ce contează. ce declară oameni cu diverse poziţii în partid este o chestiune care îi priveşte”, a punctat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan şi-a exprimat convingerea că PNL va lua cea mai bună decizie pentru această formaţiune referitor la candidatul la postul de primar general din 2024.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.