George Simion ia țara pas la pas pentru a se întâlni cu cetățenii din fiecare județ. Protejarea drepturilor românilor, o prioritate pentru liderul AUR!

Liderul AUR, George Simion, continuă lupta pentru apărarea drepturilor milioanelor de români. 
„Iau țara la pas. Lăsați-mi mesaje cu locurile unde trebuie să intervenim la fața locului. Voi trece prin următoarele județe: Buzău, Vrancea, Bacău, Botoșani, Suceava, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Cluj, Alba, Sibiu, Vâlcea, Gorj, Dolj, Olt, Argeș, Dâmbovița”, a precizat George Simion.
Mai mult, liderul AUR, George Simion, şi-a exprimat speranţa că după alegerile pentru Parlamentul European din 2024, conservatorii din toată lumea vor sărbători „o mare victorie”.

Reamintim că Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a organizat, recent, la Palatul Parlamentului, conferinţa internaţională „Acea Europă în care credem”, ocazie cu care liderul partidului, George Simion, a afirmat că modul în care văd conservatorii lumea se concentrează pe libertate culturală, socială şi religioasă, iar „Europa birocraţilor actuali de la Bruxelles înseamnă restricţii, totalitarism”.

„Europa noastră şi modul în care vedem noi lumea se concentrează pe libertate – libertate culturală, socială, religioasă. Europa lor, Europa birocraţilor actuali de la Bruxelles, înseamnă restricţii, totalitarism”, a afirmat George Simion, sâmbătă, în deschiderea conferinţei.

El şi-a exprimat speranţa că după alegerile pentru Parlamentul European din 2024, conservatorii din toată lumea vor sărbători „o mare victorie”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.