Nicușor Dan pune tunurile pe Marcel Ciolacu și Gabriela Firea: Adevărata miză a PSD la Primăria Capitalei: PUZ-uri pentru speculatori imobiliari!

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a precizat că ”adevărata miză” a Partidului Social Democrat la Primăria Capitalei ar fi planurile urbanistice zonale „pentru speculatori imobiliari”, inclusiv desfiinţarea regimului de protecţie a zonei istorice.

Declaraţiile vin după ce, luni seară, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că Gabriela Firea este candidatul social-democrat la Primăria Capitalei şi că dezvoltatorii imobiliari şi-ar dori să scape de actualul edil.

„Şeful PSD, Marcel Ciolacu, a dezvăluit aseară, într-un interviu tv, adevărata miză a partidului său la Primăria Capitalei: PUZ-uri pentru speculatori imobiliari, inclusiv desfiinţarea regimului de protecţie a zonei istorice şi menţinerea PUZ-urilor şi autorizaţiilor ilegale emise de administraţia trecută. Ca să fie clar pentru bucureşteni: PSD e apărătorul mafiei imobiliare, al celor care vor să facă bani pe plămânii oamenilor şi pe sănătatea oraşului, încălcând legea, sufocând Capitala şi distrugându-i patrimoniul. Mafia de care liderul PSD pretinde că n-a auzit face de doi ani încercări disperate să construiască blocuri între case şi să distrugă spaţiile verzi”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Edilul a punctat faptul că, în timpul mandatului său, nu vor fi distruse clădiri de patrimoniu sau suprafeţe de spaţiu verde.

„Probabil că pixul Gabrielei Firea – cu care a semnat zeci de PUZ-uri şi de autorizaţii de construire ilegale – ar fi acum de mare folos PSD-ului la Primăria Capitalei, pentru a mai distruge nişte hectare de spaţiu verde şi a mai pune la pământ nişte clădiri de patrimoniu. Aşa ceva nu trebuie să se mai întâmple în Bucureşti şi, cât timp voi fi eu primar, nici nu se va întâmpla”, a mai scris el.

Marcel Ciolacu a declarat luni că Gabriela Firea este candidatul social-democrat la Primăria Capitalei.

 

 

Citește și
2 Comentarii
  1. Cineva spune

    O mizerie umana acest nicusor dan…

    1. cretu spune

      mergi si canta la alta masa, aici nu-ti iese

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.