Ludovic Orban (Forța Dreptei) acuză: După un an și jumătate de lustruit scaunul de premier, Ciucă arată clar că a rămas analfabet în materie de economie!

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, a taxat dur, pe pagina sa de Facebook, „încă un porumbel scos pe gură de Ciucă. Citez:„ La nivelul guvernului identificăm acele MĂSURI FISCALE prin care să chibzuim mai bine CHELTUIELILE”.
Potrivit lui Orban, după un an și jumătate de lustruit scaunul de premier, Ciucă arată clar că a rămas analfabet în materie de economie și că nu a fost apt să asimileze nici măcar cunoștințe elementare în materie.
„Cum să nu știe premierul unei țări că măsurile fiscale sunt cele care vizează taxele, impozitele, contribuțiile și că ele au legătură doar cu veniturile bugetului și, în niciun caz, cu cheltuielile ? În orice țară normală, o asemenea gafă ar provoca un tsunami de critici în media și în societate. La noi, tăcere asurzitoare cu iz de omerta.
Pe la colțurile guvernului se râde în hohote de gafele lui Ciucă și nu îl mai ascultă nimeni în fapt, chiar dacă în față i se ridică încă osanale. Nimeni nu mai dă două cepe degerate pe Nicu pentru că știu că după rocadă nu va mai conta deloc”, a conchis liderul Forța Dreptei.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.