Inadmisibil: Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, agresat la porțile Parlamentului de protestatari AUR!

Protestul organizat miercuri de AUR în fața Parlamentului a produs și primele evenimente nedorite, fostul premier Ludovic Orban fiind agresat de mulțimea strânsă la fața locului, informează Romaniatv.net.

Fostul premier Ludovic Orban a declarat, miercuri, că a fost agresat și scuipat de manifestanți ai AUR când se deplasa către intrarea de la Parlament.

„Am fost scuipat, înjurat, lovit, au intervenit jandarmii, deși eu nu am solicitat lucrul acesta, dar au intervenit din cauza violenței. Protestatari AUR, cea mai mare parte ai protestatarilor sunt membri AUR, care au și fost asmuțiți împotriva mea”, a declarat Ludovic Orban.

„Când am plecat de la poarta unde nu mi s-a permis accesul ca deputat, a trebuit să traversez Izvorul. Pur și simplu am fost agresat fără niciun fel de motiv când mă deplasam. Această agresiune a fost produsă de oameni din AUR care au fost asmuțiți împotriva mea”, a mai declarat fostul premier, la Digi 24.

Deputatul AUR, Antonio Andrușeac, a intervenit și a încercat să-i oprească pe activiștii AUR să îl lovească pe Orban.

În haosul creat, inclusiv Andrușeac a primit câteva lovituri din partea protestatarilor de la AUR.

”Pur și simplu am fost agresat fără niciun fel de motiv când mă deplasam. Această agresiune a fost produsă de oameni din AUR care au fost asmuțiți împotriva mea. În aceea mulțime sunt și parlamentari au AUR, dar și lideri de organizații care îndeamnă oamenii cum să acționeze. Există o excepție notabil, deputatul AUR, Antonio Andrusceac a încercat să-i convingă să nu intervină împotriva mea. În haosul ăla a încasat și el câteva”, a spus Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.