Primăria Capitalei a demarat aplicarea tratamentelor gratuite împotriva gândacilor în subsolurile blocurilor de locuințe din București!

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Ecogienizare, a demarat aplicarea tratamentelor împotriva gândacilor în subsolul blocurilor de locuințe din București.
Potrivit primarului general, aceste tratamente sunt gratuite și au fost incluse, începând din acest an, în Planul Unitar de Acțiune aprobat de Consiliul General al Municipiului București.
 Dezinsecția presupune o intervenție care include 2 tratamente aplicate la un interval de maxim 14 zile și se aplică exclusiv în subsolurile blocurilor.
 Tratamentele se efectuează doar la cererea asociației de proprietari/locatari.
 Președintele/administratorul asociației se poate înscrie completând formularul de pe site-ul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție (www.adiddd.ro):
Pentru întrebări sau neclarități, se poate contacta Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Deratizare, Dezinsecție și Dezinfecție la office@adiddd.ro sau tel. 0790/192540.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.