Eurodeputatul PUSL, Maria Grapini, se opune creșterii taxelor pentru cetățeni și IMM-uri: „Soluția este să se recupereze averile acumulate necinstit!”

SD

maria.grapini@europarl.europa.eu

 

Eurodeputatul PUSL, Maria Grapini, membru în grupul S&D, se opune creșterii taxelor pentru cetățeni și IMM-uri. „Soluția este să se recupereze averile acumulate necinstit!”, a punctat eurodeputatul Grapini.

Maria Grapini nu este de acord ca un lider politic să fie, prin rotație, ministru, și la Sănătate, și la Apărare, și la Interne, pentru că nu există această pregătire multilaterală.

„În privința programului de guvernare, este anormal ca taxele să fie crescute. Acestea nu ar trebui crescute, mai ales că mediul de afaceri este la pământ, după tripla criză (n.r.-pandemie, criza energiei și războiul din Ucraina). Eu și colegii mei din PUSL am dat în acest sens o soluție. Și mă refer la inițiativa cetățenească a PUSL, care prevede să se iau banii celor care nu-și pot justifica averea cu plata la Fisc a taxelor, inițiativă care a fost publicată încă din 12 septembrie în Monitorul Oficial. Acolo sunt până la urmă banii, nu punând noi și noi taxe pentru cetățeni și IMM-uri”, a precizat eurodeputatul Grapini.

Nu în ultimul rând, Maria Grapini a lansat o provocare Guvernului care va veni după 1 iunie, în sensul preluării acestei inițiative și a trecerii urgente la recuperarea acestor bani.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.