Victor Ponta: Va fi al 9-lea prim-ministru din mandatul lui Iohannis. Explică lucrurile rele care s-au întâmplat în România. Nu putem vorbi de România lucrului bine făcut!

Premierul României, Nicolae Ciucă, a anunţat luni că demisionează, ca parte a unui acord al coaliţiei de guvernare pentru un prim-ministru prin rotaţie, menit să asigure stabilitate.

Fostul premier și actualul lider al Pro România, Victor Ponta, a vorbit despre rotativa premierilor dintre PSD și PNL și nu a ratat ocazia de a lansa un atac la adresa lui Klaus Iohannis care numi al 9-lea premier din mandatele sale.

„S-au acumulat în societate niște nemulțumiri uriașe. Plecarea domnului Ciucă dezamorsează. Sarcina dl Ciolacu nu va fi ușoară, trebuie să repornească economia. Sper ca noul guvern să aibă bani pentru celelalte sectoare.

Va fi al 9-lea prim-ministru din mandatul lui Iohannis. Explică lucrurile rele care s-au întâmplat în România. Nu putem vorbi de România lucrului bine făcut.

Nu poți să fii șeful PSD și să spui că nu poți să guvernezi. Are o șansă să îndrepte din lucrurile care s-au făcut greșit. Nu va rezolva toate problemele, dar să dea un pic de stabilitate poate. Sper ca dl Iohannis să nu-i pună piedici.

Cred că greșesc cei de la UDMR. Am văzut declarația dl Ciolacu că vrea UDMR în Guvern. Probabil că vor rămâne în Guvern. Premierul trebuie să aibă un cuvânt decisiv atunci când face Guvernul.

Am văzut că se desființează Ministerul Sportului. Mă gândesc că și în România am putea relansa sportul”, a spus Victor Ponta.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.