George Simion critică dur întâlnirea dintre premierul Ciolacu și conducerea OMV Petrom „Dacă așa are de gând Ciolacu să își deruleze mandatul, nu vom mai avea o țară după 18 luni!

Liderul AUR, George Simion, critică dur inaugurarea, cu mare fast, cu mare tam-tam, de către actualul ministru al Dezvoltării, a Aeroportului din Brașov.
„O companie românească de zboruri ne-a reclamat că nu pot zbura, de fapt, de pe aeroportul din Brașov pe motiv că acesta poate fi utilizat doar până la ora 7. În loc să ținem cu antreprenorii români, așa cum a anunțat Marcel Ciolacu, iată primele semne de supunere în fața acționariatului străin care domină anumite companii”, au punctat liderii AUR.
Potrivit lui Simion, un alt semn l-au reprezentat întâlnirile avute ieri de premierul Ciolacu, prima fiind cu cei de la OMV Petrom. Nu am văzut concluziile acelor discuții în spațiul public, a mai spus liderul AUR.
„Dacă așa are de gând premierul Marcel Ciolacu să își deruleze mandatul, înseamnă că nu vom mai avea o țară după 18 luni!”, a conchis George Simion.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.