Ludovic Orban pune tunurile pe PSD și PNL: Au cheltuit din subvenția primită de la bugetul de stat 15 milioane de lei pentru aceste “sondaje” cu scopul de a manipula opinia publică!

Sondajele de opinie lansate în piață de liderii PNL și PNL au generat reacția vehementă a liderului Forța Dreptei, Ludovic Orban, care consideră că acestea nu reprezintă altceva decât diversiuni ale partidelor care conduc România cu scopul de a manipula populația.

„Când mai vedeți sondaje de opinie larg difuzate în media este bine sa știți că PSD și PNL au cheltuit din subvenția primită de la bugetul de stat aproape 15 milioane de lei pentru a plăti aceste “sondaje”, care au doar scopul de a manipula opinia publică”, a punctat Orban.

Surprinzător, Forța Dreptei, partid care se află, de mai bine de un an, în creștere la nivel național prin crearea de filiale la nivel județean, municipal, orășenesc și chiar comunal, este prezentată în așa-zisele sondaje de opinie la un scor care nu îi permite intrarea în viitorul Parlament.

Potrivit datelor reale din sondaje, partidul condus de Ludovic Orban se află, în acest moment, la un scor de 6-7%. Mai mult, Forța Dreptei dacă își va continua demersurile de întărire organizațională la nivel teritorial se poate apropia de un scor de 10%.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.