Primarul general, Nicușor Dan, pune „punctul pe i”: Dacă PNL va avea candidat propriu, voi câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei!

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, îşi doreşte să fie susţinut de partidele de dreapta pentru un nou mandat, dar apreciază că are şanse de câştig şi în varianta în care liberalii vor avea un candidat propriu.

Nicușor Dan este convins că va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei în cazul în care PNL va susţine un candidat propriu.

În altă ordine de idei, primarul general a precizat că în 2024 se repetă contextul din 2016 şi 2020, în care candidatul PSD are „prima şansă”, dacă partidele de dreapta nu se unesc. „Eu cred că da, pentru că, în puţinele sondaje pe care le-am văzut, pe multe variante în care PNL vine cu candidat propriu, o parte a electoratului PNL merge către mine”, a spus Nicuşor Dan, pentru Euronews.

Nicușor Dan susține că, potrivit sondajelor, alegătorii PNL din Bucureşti „îşi doresc mai degrabă o alianţă de dreapta” decât o alianţă PSD-PNL. Nicuşor Dan a mai precizat că în Consiliul General există „o colaborare foarte bună administrativă” între USR, PNL şi PMP. „Sunt optimist că o să existe înţelepciunea pentru un candidat comun de dreapta în 2024”, a comppletat Dan. Edilul general a mai spus că îşi doreşte un nou mandat, pentru a continua proiecte precum: semaforizarea inteligentă, reabilitarea liniilor de tramvai, trenul metropolitan, potrivit sursei citate de Agerpres.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Dorin Valeriu spune

    Are dreptate. Bucureștenii votează și cu mintea, nu doar cu carnetul de partid !
    Că să nu mai vorbim de cei neangajați politic dar gândesc cu capul lor.
    Apel : mergeți în weekend doar după ce ați votat. !!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.