Premierul Ciolacu pune „punctul pe i”: Gabriela Firea nu a greșit cu nimic instituțional. Nu a avut nicio atribuție în cazul azilelor din Ilfov!

Marcel Ciolacu a spus că „Gabriela Firea nu a greșit cu nimic instituțional, nu a avut nicio atribuție. Presupun că demisia a venit în urma unor dezvăluiri din presă”.

Marcel Ciolacu a spus că „Gabriela Firea nu a greșit cu nimic instituțional, nu a avut nicio atribuție în cazul azilelor din Ilfov”. „Presupun că demisia a venit în urma unor dezvăluiri din presă”, a spus premierul.

„Doamna Firea nu a greșit cu absolut nimic. Nu a avut nicio atribuție în privința centrelor. Presupun că demisia domniei sale a venit în urma anumitor dezvăluiri de către presă.

Să fie un lucru pe care să-l învățăm fiecare dintre noi, să fim atenți de persoanele care apar în spațiile publice, ca cei care ne pozează să folosească aceste conjuncturi.

E un cost mare, dar cred că toți, eu și colegii mei, trebuie să avem mare grijă de cei care apar în anturaj”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul susține că a primit foarte multe înștiințări din partea oficialilor din teritoriu și la la foarte multe aziluri au fost depistate nereguli grave. În acest context, Ciolacu susține că se așteaptă ca, în următoarele zile, să existe un val uriaș de demiteri la nivelul întregii țări.

„Astăzi mi-au venit foarte multe hârtii, în urma controalelor efectuate. Avem mulți colegi care au atras atenția că foarte mulți oameni nu și-au făcut treaba. Sunt ferm convins că în următoarele zile vor exista foarte multe demiteri”, a spus Marcel Ciolacu.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, va prelua şefia interimară a organizaţiei de Bucureşti a partidului.

Consiliul Politic Naţional al PSD a decis luni prin vot ca Stănescu să fie desemnat preşedinte interimar al PSD Bucureşti.

Organizaţia de Bucureşti a PSD a rămas fără preşedinte după demisia Gabrielei Firea din această funcţie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.