Donald Trump, decis să pună capăt războiului din Ucraina

Donald Trump este pregătit să-i pună la masa negocierilor pe Vladimir Putin și pe Volodimir Zelenski. Republicanul crede că abordarea pro-război a lui Joe Biden este extrem de distructivă.

După criza COVID, omenirea s-a lovit de crize după crize: criza climatică, criza energetică, criza economică și bineînțeles, criza militară – conflictul din Ucraina. Donald Trump, candidatul republican pentru Casa Albă, promite să schimbe strategia lui Joe Biden, adică să readucă normalitatea.

Donald Trump a transmis într-un interviu oferit pentru Fox News că printre prioritățile sale în calitate de viitor președinte se numără oprirea războiului din Ucraina, respectiv încheierea unui armistițiu între Volodimir Zelenski și Vladimir Putin.

„Îi voi spune lui Zelenski ‘ajunge, trebuie să se ajungă la un acord!’” cu președintele rus Vladimir Putin, a declarat Donald Trump.

Donald Trump se pregătește să discute și cu Vladimir Putin.

„Îi voi spune lui Putin: ‘dacă nu ajungeţi la un acord, vom da multe (n.r. – Ucrainei). Mai mult decât a avut vreodată, dacă trebuie’”, a continuat cel de-al 45-lea președinte al SUA. „Acest război trebuie să fie oprit. Acest război este un dezastru”, a mai precizat Trump, potrivit News.

Donald Trump a amintit de-a lungul timpului că este „singurul președinte al SUA care nu a pornit niciun război”.

donald trump razboi ucraina

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.