David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Natație organizate la Fukuoka!

David Popovici (18 ani) s-a calificat, miercuri, în finala probei de 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Natație organizate la Fukuoka. Finala este programată, joi, de la ora 14:20, în direct la Antena 1 şi pe AntenaPlay.

David Popovici a terminat al doilea în semifinala sa şi s-a calificat în finală, cu al cincilea timp, 47, 66! Finala aeste programată, joi, de la ora 14:20, în direct la Antena 1 şi pe AntenaPlay.

David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 de metri. Semifinalele probei de 100 de metri liber sunt programate tot miercuri, prima de la ora 14:26, a doua de la ora 14:30, și vor putea fi urmărite pe platforma de streaming AntenaPlay.

Deținătorul recordului mondial a fost repartizat în ultima serie, a douăsprezecea, alături de sud-coreeanul Sunwoo Hwang și francezul Maxime Grousset, și s-a calificat cu al șaselea timp în semifinale, 47, 90, fiind depășit de Matt Richards (47, 59), Jack Alexy (47, 68), Kyle Chalmers (47, 71), Jordan Crroks (47,77) și de Pan Zhanle (47, 84).  David Popovici a înotat în prima semifinală pe culoarul al treilea alături de de Nandor Nemeth (Ungaria), Dylan Carter (Trinidad Tobago) , Jack Alexy (SUA), Jordan Crooks (Insulele Cayman), Maxime Grousset (Franța), Sunwoo Hwang (Coreea de Sud), Guilherme Santos (Brazilia).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.