George Simion, politicianul pentru care primează oamenii: Voi oferi burse de 1.000 de lei pentru Vlad Ciobanu și David Dumitrescu, doi dintre copiii de AUR ai României, până la finalul mandatului meu!

Liderul AUR, George Simion, a postat, pe pagina de Facebook, un punct de vedere prin care a explicat faptul că a decis să ofere mai multe burse școlare pentru copiii care învață bine, dar care se confruntă cu dificultăți financiare. Este vorba despre doi copii minunați și anume Vlad Ciobanu și David Dumitrescu.

” Am decis să ofer burse de 1.000 de lei pentru Vlad Ciobanu și David Dumitrescu, doi dintre copiii de AUR ai României, până la finalul mandatului meu de parlamentar.

David Dumitrescu este din București, iar Vlad Ciobanu este din Chișinău. M-am întâlnit cu ei și m-a impresionat iubirea curată pe care o au pentru țara noastră .

Vlad Ciobanu a impresionat o țară întreagă la „Românii au talent”, în timp ce pe David Dumitrescu l-ați văzut la „Next Star”.

Totodată, vă reamintesc că AUR a lansat programul “microbuze școlare pentru elevii de la sate”. „ Programul “microbuze școlare pentru elevii de la sate” a fost lansat de AUR pentru că accesul la educație în zonele rurale reprezintă o problemă cu care ne confruntăm, chiar și în 2023. Principalul motiv este incapacitatea autorităților pentru implementarea unor programe și soluții care să îmbunătățească accesibilitatea educației pentru copiii din mediile rurale” a punctat în postarea sa George Simion.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.