Lovitură dură pentru PSD și PNL. USR, Forța Dreptei și PMP pun bazele unei alianțe politice redutabile!

O nouă alianță își face apariția pe scena politică din România. Partidul Mișcarea Populară (PMP) a votat, duminică, pentru crearea unei alianţe politice cu USR şi Forţa Dreptei.

Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a votat, duminică, la propunerea Consiliului Executiv Naţional pentru crearea unei alianţe politice cu USR şi Forţa Dreptei.

Decizia a fost votată cu unanimitate de către structura naţională de conducere a PMP, iar preşedintele Eugen Tomac a fost mandatat să reprezinte PMP în relaţia cu cele două partide.

„În ciuda încercărilor de a destructura acest partid, PMP nu a dispărut şi nu va dispărea. Am trecut printr-o perioadă plină de atacuri fără precedent, din foarte multe direcţii, dintr-un raţionament simplu – PMP există, într-o scenă politică în continuă schimbare. Nici PSD şi nici PNL nu mai sunt ce au fost, dar noi am rămas o constantă. O alianţă de dreapta este singura soluţie pentru România. Este un proiect curat, un proiect corect, un proiect care oferă românilor o variantă echilibrată la ceea ce ne oferă alianţa neputinţei, formată din cele două partide de la guvernare”, a declarat preşedintele PMP, eurodeputatul Eugen Tomac.

Rareș Bogdan, anunț de ultimă oră despre candidatul PNL, la prezidențiale!

Rareș Bogdan, anunț de ultimă oră despre candidatul PNL, la prezidențiale! Europarlamentarul liberal a respins ideea unei candidaturi comune cu PSD la alegerile prezidențiale din 2024 şi susține că PNL trebuie să facă o alianţă de dreapta alături de USR.

„Partidul are azi un candidat la prezidenţiale. E Nicolae Ciucă. E foarte bun Nicolae Ciucă. A evoluat enorm în ultimele luni. Am fost în diverse locuri cu Nicolae Ciucă, şi-n ţară, şi-n diaspora. E uman. Omul ăsta e uman şi e sincer. Ce ştie face şi răspunde, ce nu ştie, spune: „Domnule, lăsaţi-mă să mă informez”. Nu e atotştiutor, nu e arogant, nu e corupt. E un om de bun simţ”, a declarat Rareş Bogdan, la emisiunea Insider politic, de la Prima TV.

Mai mult, Rareş Bogdan a respins orice alianță PNL cu partidele AUR și S.O.S România, despre care a spus că sunt extremiste și pro-ruse.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.