George Simion și AUR generează frisoane la vârful PSD, PNL și USR! Polul suveranist autentic se consolidează!

AUR a marcat un nou act de unire. Tot mai mulți români și partide se alătură acestui proiect.
Pe lângă Partidul Republican și Alianța Național Țărănistă, s-a alăturat oficial Alianței AUR și partidul Forța Identității Naționale, consolidând astfel un pol suveranist autentic.
Mai mult, omul de afaceri Mohammad Murad s-a înscris în AUR, acesta participând la conferinţa de presă săptămânală a formaţiunii. Alături de el s-au mai înscris în AUR antreprenorul Sorin Constantinescu, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, fostul ministru Ilan Laufer și cineastul Sorin Ilieşiu.
Mohammad Murad a fost în 2020 candidat independent, dar susținut de PSD, la funcţia de primar al Mangaliei. Ilan Laufer, cu origini evreiești, a fost ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat în guvernul Mihai Tudose.

Lidia Vadim Tudor a plecat din PRM în 2019 și a încercat ulterior să lanseze altă construcție politică denumită „Partidul Vadimist Român”.

„E o zi frumoasă. Probabil vom organiza genul acesta de evenimente cel puţin o dată pe săptămână. Din ce în ce mai mulţi oameni, din ce în ce mai multe formaţiuni se alătură partidului AUR, se alătură proiectului AUR. Sunt foarte bucuros că, pe lângă Partidul Republican şi Alianţa Naţional Ţărănistă, partidul Forţa Identităţii Naţionale va semna oficial protocolul de asociere în alianţa AUR, într-un pol suveranist autentic. În sală mai sunt reprezentanţi din partea Partidului Satul Românesc şi din partea Alianţei Renaştere Naţională”, a spus liderul AUR.

El a afirmat că aşteaptă orice partid politic care împărtăşeşte valorile noastre în rândurile alianţei AUR.

„Sunt bucuros şi le mulţumesc celor care în ultimele săptămâni s-au alăturat grupurilor parlamentare, colegilor deputaţi Calotă, Focşa, Florea, colegilor senatori Florean, Matieş şi Potecă”, a completat Simion.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.