Trump ar putea reveni la Casa Albă în 2024! Fostul președinte republican îl devansează în sondaje pe Biden!

O repetare a competiţiei electorale prezidenţiale din 2020 pare iminentă anul viitor, dar lupta între preşedintele american Joe Biden şi predecesorul său Donald Trump ar fi strânsă, potrivit unui nou sondaj Reuters/Ipsos, ambii candidaţi având vulnerabilităţi profunde ce i-ar putea costa Casa Albă. Totuşi, perspectiva ca Trump să revină la Casa Albă este perfect plauzibilă, din cel puţin patru motive, scrie Reuters.

Joe Biden, un democrat în vârstă de 81 de ani, continuă să fie afectat de îndoielile alegătorilor cu privire la soliditatea economiei, precum şi de preocupările legate de securitatea frontierei dintre SUA şi Mexic şi de îngrijorările legate de criminalitate.

Fostul preşedinte republican Donald Trump, în vârstă de 77 de ani, se confruntă cu propriile sale îngrijorări, inclusiv patru procese penale pentru o sumedenie de acuzaţii legate de încercările sale de a anula alegerile prezidenţiale din 2020 şi de gestionarea documentelor clasificate. O condamnare înainte de alegerile din 5 noiembrie 2024 l-ar putea costa un sprijin semnificativ, potrivit sondajului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.