Eurodeputatul PUSL, Maria Grapini, a primit, la Gala ”Premiilor Faptelor Bune”, trofeul și diploma pentru implicarea sa în acțiuni caritabile!

SD

maria.grapini@europarl.europa.eu

Europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, membru în grupul S&D, a primit joi, la prima ediție a Galei ”Premiilor Faptelor Bune” trofeul și diploma pentru implicarea sa în acțiuni caritabile. Evenimentul a fost organizat de Asociația Cataleya/Yris, la Cazinoul Băile Govora.
 
“Cu bucurie, onoare și recunoștință, am primit joi, în cadrul Galei premiilor faptelor bune, Trofeul și diploma pentru implicarea mea în acțiunile caritabile. Cred în fapte bune, cred în nevoia de a clădi prin fapte bune o societate mai bună. Îi felicit pe toți cei care ajută, care fac cu credință și dragoste fapte bune! Mulțumesc organizatorilor din Băile Govora!”, a precizat, în timpul evenimentului, eurodeputat Grapini.
Gala a cuprins o festivitate de premiere a laureaților și un panel de donații pentru copiii defavorizați. De asemenea, participanții s-au bucurat și de momente artistice pregătite de Teodora Sitoiu, Gabriela Stănică, Ansamblul Moștenitorii din Pietrari și Trupa de dans Bailando Contigo.
Potrivit organizatorilor, evenimentul a fost un moment comunitar magic, cu exemple de implicare și dăruire, cu oameni care investesc pentru binele celor din jur, cu invitați cu ,,ADN social”, ce construiesc relații sociale și acțiuni de impact pentru comunități durabile!
De menționat faptul că, dornică să-i ajute pe cei nevoiași, europarlamentarul PUSL a fost și anul trecut, în preajma Sărbătorii de Crăciun, la mai multe familii cu mulți copii, pentru a le duce daruri.
Cel mai implicat și devotat interesului național europarlamentar român arată prin gesturile și deciziile sale că sprijinirea semenilor nevoiași reprezintă o prioritate absolută. De altfel, Maria Grapini și colegii săi din PUSL s-au remarcat de-a lungul anilor prin numeroase acțiuni caritabile. Până la urmă, după cum spune însăși Maria Grapini, „asta înseamnă omenie, asta înseamnă umanism!”.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.